In het mooie Menifee deed ik ‘s ochtends met een glimlach mijn ogen open. Mijn glimlach werd een stuk breder toen ik daarna de gordijnen open deed en de helder blauwe lucht me toelachte. DAG 2 WAS BEGONNEN!

 

Met zijn vijven gingen stapten we daarna onze mooie bak in en besloot ik Koen en Eelco mee te nemen naar iHop, wat overigens een van mijn favorieten restaurants in California is. Bij iHop hebben ze een super uitgebreide kaart met de lekkerste dingen. Ontbijt, lunch, avondeten..je kunt hier heel de dag terecht om wat lekkers te smullen.

 

Na het overheerlijke ontbijt, een Belgian Waffle menu, zijn we vervolgens met 93 graden Fahrenheit (=33,8 graden Celsius) naar Target, Walmart en Best Buy gereden. Deze grote winkelketens vind je overal hier in California. Target en Walmart verkopen werkelijk alles. Van binnen zijn deze winkels ook echt reusachtig en zijn er van elk product wel 10 verschillende keuzes te maken. De Target die bezochten had een eigen Starbucks binnen en Walmart een eigen McDonalds. Schijnt daar heel normaal te zijn.

Met adembenemend uitzicht reden we vervolgens naar het mooie San Diego. Eerst even langs Coronado beach gereden.