Vorige week bracht ik een bezoekje aan Antwerpen. Dit deed ik speciaal voor een mini fotoshoot voor de #NOH8 (=no hate) campagne die op dit moment een Europese tour doen langs een aantal steden. Adam Bouska en Jeff Parshley, oprichters van de NOH8 campagne, waren hier zelf bij aanwezig.

Het doel van de NOH8 campagne is het promoten van het homohuwelijk en alles rondom de ‘equality’ van de homogemeenschap. Omdat ik zelf homo ben en deze campagne al sinds 2008 volg, moest en zou ik hier aan meewerken. Op de foto’s zie je iedereen met ducttape over hun mond en het NOH8 symbool poseren. Een aantal grote sterren zoals de Kardashians, Adam Lambert en onze eigen Jim Bakkum zijn me al voorgegaan. Dus daar wordt ‘Ericos’ binnenkort aan toegevoegd haha..

foto1foto

Helaas moeten jullie nog even geduld hebben naar het eindresultaat. Dit kan nog wel een paar weken duren, maar hierboven alvast een impressie van de shoot.

Neem een kijkje op de #NOH8 website.